Főmenü

BelépésDesigned by:
Cégünkről PDF Nyomtatás E-mail
Mathador R&D egy tanácsadó cég, mely elsősorban matematikai módszerek üzleti célú alkalmazásával foglalkozik. Leginkább a statisztika, az adatbányászat, az előrejelzés és az üzleti intelligencia területein tevékenykedünk.
Főleg a szolgáltató szektor számára dolgozunk, ahol a piaci verseny arra ösztönözte a cégeket, hogy egyre összetettebb szolgáltatásokat nyújtsanak ügyfeleiknek és minél inkább kihasználják a működési kapacitásaikat. Ezek a személyre szabott szolgáltatások egyre bonyolultabb tervezést, elemzést, riportálást és kiszolgálást követeltek meg, mely feladatok szoros kapcsolatban állnak az adatbázisokkal és a matematikai módszerekkel.
A matematika nem megoldás, hanem egy eszköz a modern üzleti környezetben. Egy olyan technológia, mely segít az üzleti lehetőségek minél jobb kihasználásában. Hiszünk abban, hogy minden új ötlet megvalósítását segítheti a megfelelő elméleti háttér letisztázása.
Ezen matematikai módszereket gyakran úgy reklámozzák, mint “az adatbázisokban lévő rejtett mintázatok feltárása”, amely “az adatokból tudást hoz létre”, noha a valóságban legtöbbször ez nem más, mint az előzetes hipotézisek igazolása, amely újabb és újabb kérdéseket vet fel. A Mathadornál a matematikai modellezéssel a célunk a döntéstámogatás, a riportálási képesség fokozása, hogy ezáltal lehetővé tegyük partnereink számára a személyre szabottabb ajánlatok kidolgozását.
A matematikai módszerekre úgy érdemes tekinteni, mint építőkövekre. A megfelelő tudás és tapasztalat birtokában egy elemző megoldást nyújthat minden olyan problémára, melynek gyökere a számok világába vezet. A Mathadornál csak olyan szakértőkkel dolgozunk, akik több éves elemzői tapasztalattal rendelkeznek a szolgáltató szektorban.
A Mathadornál úgy hisszük, hogy a kreativitás és a tudomány csak előfeltétele az innovációnak, egy másik szükséges elem új, izgalmas kihívások feltárása. Kérjük lépjen kapcsolatba velünk, ha úgy érzi, hogy olyan kihívásokkal áll szemben, amelynek megoldásához új szemléletre van szüksége.